Veelgestelde vragen

Alle vragen die tijdens bijeenkomsten, gesprekken en via de mail worden gesteld, zijn samengevat in het veelgestelde vragen overzicht. Hieronder vinden jullie de de vragen.


Verkoop

Naar verwachting zullen wij Q1 2024 in verkoop gaan.Doelgroep

Wij hebben onderzocht waar de woonbehoefte van de buurt precies ligt. Op basis hiervan én op basis van de door de gemeente gestelde randvoorwaarden creëren we een woonprogramma dat past bij deze plek.

Er komt een mix van type woningen waarbij een groot aantal van deze woningen in het goedkope segment valt. De woningen van ±55 m2 zijn perfect voor starters. Naast de goedkope appartementen zijn er ook grotere appartementen tot zo’n 100 m2. De grootste woningen bevinden zich op de bovenste verdieping en deze hebben een groot dakterras, zodat de toekomstige bewoners uit kunnen kijken op het groen van de voetbalvelden.

Om ervoor te zorgen dat er voor iedere gezinssamenstelling een geschikte woning is, zullen de appartementen van grootte verschillen.

Op de locatie zullen in totaal 29 appartementen komen.

Nee, er zullen alleen koopappartementen worden gerealiseerd.Parkeren en verkeer

Achter het gebouw komt een parkeerplaats. Hiermee zorgen we ervoor dat de auto’s van de toekomstige bewoners uit het zicht blijven en dat iedere bewoner zijn/haar eigen parkeerplek krijgt.

Bezoekers kunnen langs de Woestijnweg parkeren. Dit is in principe hetzelfde als in de huidige situatie, waarbij bezoekers van de kinderopvang ook de auto aan de openbare weg parkeren.Groen

Jazeker, de groenstrook wordt zelfs uitgebreid zodat het groen tot aan het gebouw komt.

Bestaande bomen verdienen aandacht en zorg. De bomen blijven onderdeel van het straatbeeld. Het is wel een mogelijkheid dat de bomen worden verplaatst naar een andere plek ten behoeve van de toekomst en de kwaliteit van de groenstructuur.

In de plannen en tijdens het bouwen houden wij rekening met de regels die de gemeente heeft bepaald met betrekking tot het bouwen rond bomen. Zo moet er voldoende afstand van een boom worden gehouden, zodat een boom gezond kan blijven en gezond kan groeien. Ons uitgangspunt is zoveel mogelijk bestaande bomen behouden en de locatie nog groener maken dat het nu is.Updates

Jij kunt je inschrijven voor de mailinglist via www.westerhoek-vaassen.nl. Via de mailinglist verspreiden wij updates en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Daarnaast kun je de website in de gaten houden.