De Westerhoek

De Westerhoek


29 appartementen met uitzicht over het groen


Westerhoek is een nieuw appartementengebouw in Vaassen. Het komt op de hoek van de Woestijnweg en De Wetstraat te staan, tegenover Sportpark de Kouwenaar. Aan de buitenkant heeft Westerhoek een stijlvolle uitstraling die goed bij de omgeving past. Aan de binnenkant bevinden zich 29 appartementen met uitzicht over het groen. De appartementen zijn geschikt voor starters, gezinnen en senioren. Dat maakt van Westerhoek een thuis voor iedereen.Wonen in Westerhoek

Westerhoek komt op de hoek van de Woestijnweg en De Wetstraat te staan, tegenover de voetbalvelden. Dit is de plek waar de intieme sfeer van het dorp overgaat in het weidse gevoel van het buitengebied.

Woon je in Westerhoek, dan woon je in het groen. Door de vorm van het gebouw heb je vanuit elk appartement een mooi uitzicht. Dat uitzicht begint al bij je eigen terras of balkon. Rondom Westerhoek groeien grassen, bloemen en planten, de hagen zorgen voor privacy en er staan zowel oude als nieuwe bomen.

Je auto staat uit het zicht, achter het gebouw. Als bewoner heb je daar minimaal één vaste parkeerplaats. Krijg je familie of vrienden op bezoek, dan kunnen zij hun auto langs de Woestijnweg zetten.

Interesse?

Maak nu een account aan om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Tevens schrijf jij je meteen in als geïnteresseerde.Initiatiefnemer

Makelaar

info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl

055 5 777 107