Locatie en omgeving

Maak kennis met Vaassen

Vaassen is een dorp tussen Epe en Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe. Midden in het dorp, aan het Marktplein, staat de oude Dorpskerk. Daaromheen zijn allerlei winkels, speciaalzaken en restaurants gevestigd. Ze bevinden zich op slechts vijf minuten fietsen van Westerhoek, dus je bent er zo.

In Vaassen zijn veel mogelijkheden om in beweging te komen. Vlak bij Westerhoek staat Zwem- en Sportcentrum De Koekoek en het voetbalveld bevindt zich tegenover je appartement. Sport je graag buiten? Van wandelen en hardlopen tot wielrennen en mountainbiken, op de Veluwe kan het allemaal. In en rondom Vaassen kom je allerlei sporen uit het verleden tegen. Zo liggen er vlak buiten het dorp oude raatakkers en grafheuvels van Germaanse boeren. Even verderop staat Kasteel Cannenburch, waar in de zestiende eeuw veldheer Maarten van Rossem verbleef. Daams’ Molen in het centrum dateert uit de negentiende eeuw.

Op een paar minuten van de Kroondomeinen

Wonen in Vaassen biedt het beste van twee werelden: een rustige
dorpsgemeenschap en de nabijheid van het adembenemende
Kroondomein op de Veluwe.


De Veluwe is een beschermd gebied waar de natuur vrij spel heeft. Dennenbossen, zandverstuivingen en heidevelden wisselen elkaar af. In deze prachtige omgeving leven edelherten, vossen en wilde zwijnen. Met een beetje geluk spot je ze in het wild. Van wandelen en fietsen tot mountainbiken en paardrijden, De Veluwe is dé plek om sportief te ontspannen. Wanneer je één van de vele routes volgt, weet je zeker dat je de mooiste plekken ontdekt. En de schoonheid van alle seizoenen beleeft.

Alles in de buurt

De bereikbaarheid van Vaassen is goed: langs het dorp loopt de A50, er zijn goede verbindingswegen naar omliggende plaatsen en je kunt met de bus reizen.

Voor de meeste voorzieningen hoef je het dorp niet uit. Vaassen biedt winkels, zorgfaciliteiten, kinderdagverblijven en basisscholen. Voor grotere voorzieningen, zoals een theater of ziekenhuis, kun je in de directe omgeving terecht. Dankzij de centrale ligging van Vaassen is alles in de buurt. In tien minuten rijd je naar Apeldoorn, in twintig minuten naar Deventer en binnen een half uur sta je in Zwolle. Tegelijkertijd bevindt de Veluwe zich om de hoek. Een unieke combinatie.

Interesse?

Maak nu een account aan om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Tevens schrijf jij je meteen in als geïnteresseerde.Initiatiefnemer

Makelaar

info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl

055 5 777 107